Skräddarsy era dagsresor

Vi anordnar dagsresor för olika typer av aktiviteter. Oavsett om ni ska på dagsutflykt till sjön, eller iväg på mässor, bröllop & fester så hjälper vi er med färden. Njut av era dagsresor med våra moderna och bekväma bussar som dessutom är utrustade med Wi-Fi och där våra chaufförer alltid är mån om alla resenärer. Vi skräddarsyr så att ni kan uppleva och minnas!


Alla typer av dagsresor

Är ni sugna på att åka iväg på en dagsresa där ni kan äta något gott och njuta av en härlig och spontan dag? Vi erbjuder alla typer av dagsresor utefter era behov och önskemål. Med oss kan ni boka dagsresor oavsett om ni ska iväg för att uppleva sevärdheter och evenemang eller om ni har andra ärenden, vi hjälper er med färden och ser till att ni kommer i tid!


Boka era dagsresor hos oss

Njut av en dag utan att behöva stressa med att passa tid med kommunal trafik. Våra erfarna chaufförer ser till att ni som resenärer kommer fram till ert färdmål i tid och ni som passagerare kan luta er tillbaka för att njuta av en härlig dagsresa. Kontakta oss redan idag och få mer information om våra dagsresor!

Senaste nytt

© Vannarpsbussarna AB. | Webb Amiras Design