Säkerhet

Säkerhet

Vid alla transporter med våra bussar skall säkerhetsbältet användas.
På alla våra bussar råder rökförbud.


Bagage

Bagage/packning

Ditt bagage får maximalt omfatta en resväska (max 20 kg) och ett litet handbagage per person. Som resenär ansvarar du själv för transporten av ditt bagage till och från bussen och hotellrummet. Dessutom ansvarar du själv för att ditt bagage verkligen lastas in i bussen vid avfärd. Tänk på att resväskor packas på varandra och att väskorna och innehållet därför bör tåla detta.

På våra shoppingresor är det av yttersta vikt att allt bagage märks med för- och efternamn, och att endast chauffören lastar in och ut från bussen.


Pass

ID/Pass

Till en del av våra resmål erfordras giltigt pass. Ha passet tillgängligt i handbagaget. Kraven från olika länder förändras kontinuerligt och säkrast är att ha ett pass som är giltigt i minst 6 månader efter hemresedatum.

Senaste nytt

Inte bara till Österrike!

Vi anordnar resor till Europas alla hörn i egen regi eller i samarbete med många olika researrangörer där kundens önskemål alltid är i centrum. Vi utför alla slags resor: Kort-, dags-, sport- och konferensresor. Företag, föreningar och privatpersoner är alla välkomna att kontakta oss!

© Vannarpsbussarna AB. | Webb Amiras Design