15/11
Vi samlas på våra påstigningsplatser vid middagstid och tar oss mot Öresundsbron och de danska öarna till Rödby och ”flyttfågellinjen” till Kontinenten.Efter ankomsten åker vi snabbt söderut på Autobahn till Hamburg och hotell Achat hotell Buchholz - Hamburg. Middagens serveras i hotellets restaurang efter incheckning.

16/11
Efter tidig frukost beger vi oss de 15 milen söderut till Hannover och Agritechnica. Vi försöker hänga på låset så ni får en hel dag bland världens lantbruksmaskiner. Vid 17-tiden samlas vi i bussen för att åka till Celle för övernattning och middag på Inter City hotell.

17/11
När frukosten är avklarad återvänder vi till Hannover och mässan. Ytterligare en heldag på Agritechnica 2023. Vid 16-tiden samlas vi i bussen och åker åter norrut. Denna dag övernattar vi på Hotell Panorama Billstedt - Hamburg. Precis som på nerresan serveras middag efter incheckning.

18/11
Vi lämnar Hamburg efter frukost och åker på samma sätt som på nerresan hemåt mot Skåne. Vi gör ett stopp i Heiligenhafen för eventuella inköp av allehanda drycker.Vid 17-tiden passerar vi Öresund för att återvända till våra påstigningsplatser.

Påstigningsplatser: Vannarpsbussarna, Ystad, Skurup, Svedala, Sjöbo, Tomelilla, Trelleborg, Anderslöv, Malmö Hyllie, med flera.

VID BOKNING BEHÖVER VI, FÖRUTOM NAMN OCH ADRESS PÅ SAMTLIGA DELTAGARE, OCKSÅ PERSONNUMMER DÅ BILJETTERNA TILL MÄSSAN ÄR PERSONLIGA.
Pris:6.545 kr / person
Tillägg för enkelrum: 2.450 kr

I priset ingår:
Bussresa, broavgift, båtresa, hotellövernattningar i del av dubbelrum, halvpension med början middag dag 1 och avslutas med frukost dag 4,entré Agritechnica 2 dagar, vägskatter Danmark-Tyskland.

© Vannarpsbussarna AB. | Webb Amiras Design