Skidresa med buss till Österrike 2022, Matrei m.fl.
Start Vecka 8 Utresa 18/2-2022 Hemresa 26/2-2022
Vi kör över Kufstein till Söll, Ellmau, St.Johan, Leogang, Lofer, Zell am See, Mittersill till Matrei. Returen går motsatt håll! Meddela avreseort samt Destination under ÖVRIGT!
En skidresa till Österrike finns bland många av svenskarnas favoritresmål. Här erbjuds både avancerad skidåkning och skidåkning för nybörjare.
Vår skidresa till Österrike erbjuder inte bara skidåkning utan för den som vill även mysiga byar, afterski och spa. Häng med på vår prisvärda skidresa till alperna och få en oförglömlig vecka!

Utresa fredagar
Vi startar i Blentarp kl. 13.00 där det finns möjlighet att parkera gratis under veckan.
Kl. 14.00 kommer vi till Malmö bussparkeringen vid Hylliestatio, Arenagatan.
Chaufförerna hälsar gästerna välkomna ombord på bussen. Färden går sedan via Öresundsbron till Danmark och vidare till Scandlines färja Rödby-Puttgarden, överfartstid på 45 min.
Därefter färdas vi genom Tyskland, givetvis hålls några pauser längs med vägen. När det är tid för frukost i södra Tyskland stannar vi vid något rastställe där Du har valmöjligheter att få frukost från bussen för en rimlig kostnad eller gå in på raststället. Ni anländer till Ert resmål i lagom tid till rumsbyte.
Hemresa lördagar
Efter en härlig vecka i Alperna med glada minnen är det tid att resa norrut. Sen eftermiddagstid hämtar vi Er för att åka hem. Efter stopp för kvällsfika fortsätter vi upp till Puttgarden där vi åker ombord på färjan som tar oss till Rödby. Överfartstid är 45 min. Planerad hemkomst i Malmö är ca kl. 13.00, vidare till Blentarp.

Ankomst till Österrike under lördag morgon ca. 08.00.
Hemresetider informeras om på vägen ner.
Omlastning kan förekomma.
Reservation för att vi kan ställa in resan 4 veckor innan om det är för lite resenärer och eventuellt byte av färjevägar.
Bagage: 1 resväska och 1 handbagage ca 3 kg därtill 1 par skidor och 1 par skidpjäxor i fodral.

Pris: 2690: - t/r vuxen, 600 kr i anmälningsavgift (återbetalas ej vid avbokning)
Teknisk arrangör: Vannarpsbussarna AB


Pris:2.690 kr / person
Tillägg för enkelrum: 0 kr

I priset ingår:
Buss, Bro-, Färje-, Vägavgifter

© Vannarpsbussarna AB. | Webb Amiras Design